WELKOM BIJ SCANDIC BOOKING

NOORWEGEN WINTER SPECIALIST

Al meer dan 35 jaar specialist in vakanties naar Noorwegen

Een wintervakantie in Noorwegen is een unieke belevenis. Jong en oud, zowel langlaufers als skiërs, beginners of gevorderden vinden meer dan genoeg uitdaging in dit prachtige land waar de ski tenslotte ook is uitgevonden. Sneeuwzekerheid, mooie accommodaties, rustige pistes en winteractiviteiten, zoals husky-sledetochten of ijsvissen: Noorwegen staat garant voor een onvergetelijke vakantie.

Scandic Booking

Noorwegen specialist
SGR-Garantie
Jarenlange ervaring
Scherpe prijzen
Snelle reacties
Goedkoper dan zelf boeken

Top 3 Langlauf

Nordseter

Nordseter is ideaal gelegen, vlakbij Lillehammer op 850 meter hoogte en beschikt, samen met Sjusjøen en Lillehammer, over 350 km aan loipes. Nordseter is perfect voor beginners en gevorderden en voor zowel korte als lange tochten. Nordseter zelf is klein met twee hotels en hutten rondom.

Måsåplassen

Måsåplassen is een vriendelijk, klein vakantiecentrum. Idyllisch gelegen in een schitterend natuurgebied, dat zich uitstrekt van Ringebu, 50 km noordelijk van Lillehammer, tot aan de uitlopers van de bergen van de Rondane. Deze hele streek is heerlijk rustig, vriendelijk en nog puur Noors.

Kamben

Golsfjell, waarin Kamben is gelegen, is een prachtig berggebied, bestaande uit hoogvlaktes en afgeronde bergtoppen. Hierdoor is de hele streek goed begaanbaar voor langlaufers. Het is een mooi en open landschap met prachtige vergezichten, naar de Hallingskarvet en de bergen van Jotunheimen.

Top 3 Ski

Trysil

Trysil, vlakbij de grens met Zweden gelegen, is misschien wel het populairste skigebied van Noorwegen. Niet in de minste plaats omdat dit gebied erg gevarieerd is met maar liefst 70 km aan piste, 67 afdalingen, funparken voor alle niveaus en 3 parken/adventurelands speciaal voor de allerkleinsten.

Hemsedal

Hemsedal is een zeer geliefd skigebied dat tussen hoge bergen ligt. Deze bestemming wordt de  ‘Scandinavische alpen’ genoemd en dat is begrijpelijk wanneer je op de piste staat en omringd bent door indrukwekkende bergen en prachtige panorama’. Hemsedal heeft 43 km aan piste en 55 afdalingen.

Hafjell

Hafjell, een gezellig, compact skigebied gelegen in het binnenland van Noorwegen vlakbij het charmante plaatsje Lillehammer. Deze bestemming heeft ruim 40 km aan pistes en in combinatie met het verderop gelegen plaatsje Kvitfjell bijna 80 km. Hafjell heeft 31 pistes en 3 funparken.

Aanbiedingen

Bootovertocht

Voor de Color Line overtocht Kiel-Oslo bieden wij een interessante korting. Ook bieden wij voordelige andere overtochten van/naar Noorwegen aan van zowel Color Line als Stena Line. Vraag via het contactformulier vrijblijvend een prijsopgave bij ons op voor uw reis.

Uw specialist naar Noorwegen


Commentaar


Laatste Blog


 Waarom voor Noorwegen kiezen?

Noorwegen is een wintersportland waar rust en ruimte de toon voeren.Wanneer de bergen bedekt zijn met een laag sneeuw en de pistes  open gaan,is het tijd voor skiën, snowboarden of langlaufen.

Lees meer >