Hotel

Venabu Fjellhotel

Een prima hotel voor sportieve mensen die ook van comfort houden.

ligging

Dit comfortabele berghotel is centraal gelegen in het grote langlaufgebied van Venabygd-fjell.

vervoer

Bootovertocht vanaf 140,- euro retour p.p. (o.b.v. 4 persoonshut + auto). Vanaf 255,- euro retour p.p. (o.b.v. 2 persoonshut + auto)

Offerteaanvraag

Prijzen v.a. € 770,- p.p. incl. ontbijt-lunchpakket-diner

Venabu Fjellhotel

Dit comfortabele berghotel is centraal gelegen in het grote langlaufgebied van Venabygd-fjell. Het heeft 56 kamers, alle met douche en toilet. Er zijn enkele gezellige lounges met open haard, twee sauna’s en een massage bad. Enkele avonden per week is er een heerlijke buffettafel vol met Noorse specialiteiten van vis, wild en gerechten uit de streek. Ook vegetariërs zullen in dit hotel zeker aan hun trekken komen. Een prima hotel voor sportieve mensen die ook van comfort houden.
Oudejaarsavond wordt hier traditiegetrouw een beetje speciaal gevierd, zonder vuurwerk, maar wel met veel lichtjes en lekkere hapjes en drankjes bij de haard.

De kamers in de Westvleugel met prachtig uitzicht zijn iets duurder dan de kleinere kamers in de Oostvleugel. Kamers in de Westvleugel zijn standaard enkele bedden. De hoekkamers in de Westzijde hebben wel tweepersoonsbedden (toeslag).

noorwegen winter Specialist

Altijd goedkoper
dan zelf boeken

Contact Info

info@scandicbooking.nl
+31(0)85 877 1962