appartementen

Nordseter Fjell appartement

Elk appartement heeft een woonkamer met zit -en eetgedeelte, een openhaardkachel, tv en een keuken met 2 kookplaten, koelkast en oven.

ligging

De Fjellstue ligt op 150 meter afstand.

vervoer

Bootovertocht vanaf 140,- euro retour p.p. (o.b.v. 4 persoonshut + auto)
Vanaf 255,- euro retour p.p. (o.b.v. 2 persoonshut + auto)

Boek nu

Prijzen v.a. € 693,- per unit 

Nordseter Fjell appartement

2-4 pers, 45 m2: Deze appartementen  zijn gelegen op de benedenetage en hebben een eigen sauna. De Fjellstue ligt op 150 meter afstand. Elk appartement heeft een woonkamer met zit -en eetgedeelte, een openhaardkachel, tv en een keuken met 2 kookplaten, koelkast en oven. Een slaapkamer met twee bedden naast elkaar. In de woonkamer is nog een extra slaapgelegenheid op een bedbank voor twee personen.

 4-6 pers, 50 m2: Deze appartementen  zijn gelegen op de tussenetage en hebben een eigen sauna. Elk appartement heeft een woonkamer met zit -en eetgedeelte, een openhaardkachel, tv en een keuken met 2 kookplaten, koelkast en oven. Een slaapkamer met twee bedden naast elkaar, 1 stapelbed afgescheiden van de woonkamer middels een gordijn. In de woonkamer is nog een extra slaapgelegenheid op een bedbank voor twee personen.

6-8 pers, 5 m2: Deze appartementen zijn gelegen op de bovenste etage met balkon op het zuiden en hebben een eigen sauna. De Fjellstue ligt op 150 meter afstand. Elk appartement heeft een woonkamer met zit -en eetgedeelte, een openhaardkachel, tv en een keuken met 2 kookplaten, koelkast en oven.
Een slaapkamer met twee bedden naast elkaar en een zolderetage met 4-6 bedden.

noorwegen winter Specialist

Altijd goedkoper
dan zelf boeken

Contact Info

info@scandicbooking.nl
+31(0)85 877 1962