hotel

Kamben Høyfjellshotel

Vanuit de lounge met open haard heeft u een prachtig uitzicht op het weidse winterlandschap.

ligging

Kamben hotel is mooi gelegen op het grote Golsfjell bergplateau, op 1000 meter hoogte.

 

vervoer

Bootovertocht vanaf 140,- euro retour p.p. (o.b.v. 4 persoonshut + auto). Vanaf 255,- euro retour p.p. (o.b.v. 2 persoonshut + auto)

Offerteaanvraag

Prijzen v.a. € 715,- p.p. incl. ontbijt-lunchpakket-diner

Kamben Høyfjellshotel

Kamben hotel is mooi gelegen op het grote Golsfjell bergplateau, op 1000 meter hoogte. Zoals zo vele hotels in Noorwegen is ook Kamben van oorsprong een zomerboerderij. In 1922 werd het omgebouwd tot pension en sinds 1936 is het als hotel in handen van dezelfde familie. Het is nu inmiddels de derde generatie die nog steeds met hetzelfde enthousiasme en gevoel voor traditie de gasten ontvangt. De oude sfeer van weleer is ook nog zichtbaar aan de met dikke houten balken opgetrokken wanden en het in rosemaling beschilderde boerenmeubilair.

De met zorg bereide maaltijden zijn nog grotendeels naar oud recept en van de pure kwaliteit van weleer. Vanuit de lounge met open haard heeft u een prachtig uitzicht op het weidse winterlandschap. Er zijn 35 kamers, met TV, douche en toilet. Als gast van het hotel kunt u gratis gebruik maken van de sauna. Het verblijf is er op basis van ontbijt, lunchpakket en diner.

Prijs p.p. incl. ontbijt-lunchpakket-diner

€715

noorwegen winter Specialist

Altijd goedkoper
dan zelf boeken

Contact Info

info@scandicbooking.nl
+31(0)85 877 1962