hotel

Hindsaeter Fjellhotel

Een sfeervol bergpension met een lange traditie. Hier vindt u een combinatie van zeer goed verzorgde maaltijden, mooie natuur rondom en oude Noorse traditie.

hotel info

In totaal zijn er 24 eenvoudige, sfeervolle kamers, alle met eigen douche en toilet. In de gezellige lounge met open haard is het ’s avonds goed toeven.

 

vervoer

Bootovertocht vanaf 140,- euro retour p.p. (o.b.v. 4 persoonshut + auto). Vanaf 255,- euro retour p.p. (o.b.v. 2 persoonshut + auto)

Offerteaanvraag

Prijzen v.a. € 678,- p.p. incl. ontbijt-lunchpakket-diner

Hindsaeter Fjellhotel

Een sfeervol bergpension met een lange traditie. Hier vindt u een combinatie van zeer goed verzorgde maaltijden, mooie natuur rondom en oude Noorse traditie. In totaal zijn er 24 eenvoudige, sfeervolle kamers, alle met eigen douche en toilet. In de gezellige lounge met open haard is het ’s avonds goed toeven. Ook de eetzaal ademt nog de sfeer van weleer. Er zijn twee grote sauna’s voor de gasten en een jacuzzi met uitzicht op de omringende natuur.

De beheerders van Hindsaeter zijn van huis uit buitensportbegeleiders. Die ervaring komt hun nu goed van pas bij het organiseren van diverse winteractiviteiten vanuit hun pension, zoals: skilessen, georganiseerde skitochten, ijscanyoning, elandsafari, sneeuwwandeltochten en voor de ervaren langlaufers begeleide skitochten naar bergtoppen.

Het verblijf is er op basis van ontbijt, lunchpakket en diner. Weekverblijf in principe van zaterdag tot zaterdag. Dat is ook de dag dat de hoteltaxi rijdt van/naar Otta.

Prijzen p.p. incl. ontbijt-lunchpakket-diner

€678

noorwegen winter Specialist

Altijd goedkoper
dan zelf boeken

Contact Info

info@scandicbooking.nl
+31(0)85 877 1962