hotel

Dalseter Høyfjellshotel

Dalseter is een echt familiebedrijf, dat al drie generaties lang vakanties in de bergen verzorgt. Eind 19e eeuw was het al een boerderij met gastenkamers.

ligging

Dit hotel ligt op 870 meter hoogte, 500 meter van Ruten Fjellstue, met een prachtig uitzicht over het dal en de bergen van Jotunheimen.

 

bootreis

Bootovertocht vanaf 140,- euro retour p.p. (o.b.v. 4 persoonshut + auto)
Vanaf 255,- euro retour p.p. (o.b.v. 2 persoonshut + auto)

Offerteaanvraag

Prijzen v.a. € 657,- p.p. incl. ontbijt-lunchpakket-diner

Dalseter Høyfjellshotel

Dit hotel ligt op 870 meter hoogte, 500 meter van Ruten Fjellstue, met een prachtig uitzicht over het dal en de bergen van Jotunheimen. Dalseter is een echt familiebedrijf, dat al drie generaties lang vakanties in de bergen verzorgt. Eind 19e eeuw was het al een boerderij met gastenkamers.

Het huidige hotel dateert uit 1964 en heeft totaal 85 kamers. Er zijn verschillende gezellige salons en een lounge met open haard. In de grote eetzaal kunt u genieten van traditionele Noorse gerechten. Verder vindt u er een binnenzwembad met sauna en fitnessroom en een grote speelkamer voor kinderen. Het verblijf is er op basis van ontbijt, lunch en diner.

Speciale  Dalseter aanbieding ‘Travel 2’

Naast de standaard hoteltarieven heeft Dalseter Hotel ook nog een speciale aanbieding voor een weekverblijf van twee personen met volpension in de rustige weken:Deze aanbieding geldt voor een beperkt aantal kamers.

noorwegen winter Specialist

Altijd goedkoper
dan zelf boeken

Contact Info

info@scandicbooking.nl
+31(0)85 877 1962