Noorse Hut

Bardøla Hytte

In het beschutte en bosrijke gebied, direct achter het hotel, liggen 23 ruime en sfeervolle hutten (82 m2, 8-10 personen), in traditioneel Noorse stijl gebouwd.

ligging

Er zijn 4 slaapkamers (3 x 2p + 1 x 4p) en 2 badkamers met vloerverwarming.  De indeling van deze hutten is zodanig, dat het ook heel goed met 2 gezinnen kan worden bewoond.

bootreis

Bootovertocht vanaf 140,- euro retour p.p. (o.b.v. 4 persoonshut + auto)
Vanaf 255,- euro retour p.p. (o.b.v. 2 persoonshut + auto)

Offerteaanvraag

Prijzen v.a. € 735,- per unit.

Bardøla Hytte

 Elke hut heeft een gezellige zitkamer met openhaard kachel, satelliet TV, een compleet ingerichte keuken met fornuis met oven, koelkast en vaatwasser. Er zijn 4 slaapkamers (3 x 2p + 1 x 4p) en 2 badkamers met vloerverwarming. Een aparte berging voor de ski’s. De indeling van deze hutten is zodanig, dat het ook heel goed met twee gezinnen kan worden bewoond.

Mocht u ’s avonds geen zin hebben om te koken, dan kunt u heel goed terecht in het naastgelegen Sofia’s Café, een sfeervol eetcafé met lekkere hapjes en vers gebakken brood uit eigen bakkerij. Voor het avondeten kunt u uiteraard ook terecht in het hotelrestaurant van Bardøla. Linnengoed, eindschoonmaak en een zak met haardhout is in de huurprijs inbegrepen. Bewoners van de huisjes krijgen 50% korting op toegang tot het zwembad van het bijbehorende hotel.

Prijzen per unit v.a. :

€735

noorwegen winter Specialist

Altijd goedkoper
dan zelf boeken

Contact Info

info@scandicbooking.nl
+31(0)85 877 1962