De zomer is net goed van start en een sneeuw- en wintervakantie is dan waarschijnlijk het laatst waar u aan denkt. Maar toch is het geen slecht plan om al aan uw wintersport vakantie te denken. Met een ruimere keuze aan vluchten, datums en accommodaties – vooral tijdens schoolvakanties – en de mogelijkheid om de kosten van uw vakantie te spreiden, is het de moeite waard om uw wintersport vakantie naar Noorwegen vroeg te boeken. Hier zijn onze de belangrijkste redenen om daar vroeg mee te beginnen:

1. Vroegboekers krijgen de beste deals

Hoe sneller u uw wintersportvakantie boekt, hoe meer kans u heeft op een goede deal. Of het nu gaat om vroegboekkortingen, speciale aanbiedingen voor het huren van ski’s en skipassen, er is meer keuze en voordeel als u vroeg boekt. Scandic Booking heeft op dit moment een mooie aanbieding in Myrkdalen voor de vroegboekers. U krijgt 50% korting op uw hotel verblijf voor de eerste week kerstvakantie. Profiteer nu van deze deal: https://scandicbooking.nl/kerst-aanbieding-noorwegen-myrkdalen/

2. De beste accommodaties

Een vrijstaand huisje op een toplocatie op de berg? Een ski-in, ski-out accommodatie? Zou u graag een sauna wensen om te ontspannen na een intensieve dag op de piste? Door vroeg te boeken, is er meer keuze, helemaal aan te raden wanneer je met een grote groep of familie bent.

3. Schoolvakanties

Als u schoolgaande kinderen heeft en/of alleen tijdens de drukste periodes van het jaar op skivakantie naar Noorwegen kunt, raden wij aan om vroeg te boeken (of een optie te plaatsen) om er zeker van te zijn dat u naar uw favoriete bestemming kunt komende winter. Zo heeft u de beste keuze aan accommodatie en nog voordelig geprijsde vluchten of bootovertocht. Ook zullen gezinnen die met kinderen reizen in hotels liever familiekamers wensen die over het algemeen snel zijn uitverkocht.

4. Vakantie geboekt… Nu al genieten!

Er is niets beter dan het gevoel dat alles van tevoren al is geregeld voor uw wintersport vakantie naar Noorwegen. Het geeft u voldoende tijd om te dromen over de prachtige hellingen en de heerlijke sneeuw. Bovendien geeft het u de kans om elk aspect van uw reis te plannen om ervoor te zorgen dat u de beste vakantie heeft.