hotel

Ruten Fjellstue

Het is ideaal gelegen voor het maken van prachtige tochten in het uitgebreide en gevarieerde langlaufgebied van Espedalen, Fefor en Gålå.

ligging

Op 850 meter hoogte, iets boven het meer van Espedalen, ligt het gezellige bergpension Ruten Fjellstue.

 

bootreis

Bootovertocht vanaf 140,- euro retour p.p. (o.b.v. 4 persoonshut + auto)
Vanaf 255,- euro retour p.p. (o.b.v. 2 persoonshut + auto)

Offerteaanvraag

Prijzen v.a. € 605,- p.p. incl. ontbijt-lunchpakket-diner

Ruten Fjellstue

Op 850 meter hoogte, iets boven het meer van Espedalen, ligt het gezellige bergpension Ruten Fjellstue. Het is ideaal gelegen voor het maken van prachtige tochten in het uitgebreide en gevarieerde langlaufgebied van Espedalen, Fefor en Gålå. Dit pension is al voor de derde generatie in handen van dezelfde familie. Aan de manier waarop dit kleinschalige pension nu door Arthur en Berit Bredli wordt gerund, proef je betrokkenheid, liefde voor het vak en professionaliteit.
Leuk detail: Arthur Bredli heeft een vergunning voor een eigen ambachtelijke bierbrouwerij in de kelder van Ruten Fjellstue. U kunt deze bezoeken en hij laat zijn brouwsels graag proeven. Als enthousiaste bierkenner verkoopt hij daarnaast meer dan 50 soorten bier op fles. Het hotel heeft in totaal 24 kamers en enkele hutten. Er is een gezellige lounge in oud Noorse stijl met uiteraard een open haard. Verder is er een sauna, tafeltennis, tv-ruimte en een kleine bar. Verhuur van langlaufski’s en sneeuwschoenen is aan het hotel verbonden.

noorwegen winter Specialist

Altijd goedkoper
dan zelf boeken

Contact Info

info@scandicbooking.nl
+31(0)85 877 1962