ski safari

Trolloipe Zuid

 

Een prachtige skitocht van Venabygd naar Lillehammer.

ligging

De trolloipe zuid, een route van ongeveer 115 km, loopt van Venabygdsfjellet naar Lillehammer. Een geweldige ski reis in het zuidelijke deel van de trolloipe. 

inclusief

  •  vervoer van/naar Oslo/Oslo airport
  • verblijf in hotels op basis van 2 pers. kamer
  • alle maaltijden
  • kaarten en routebeschrijvingen
  • bagagetransport tussen de hotels

Offerteaanvraag

Prijzen v.a. €1.195,- p.p. incl. alle maaltijden en verblijf

Trolloipe Zuid

De trolloipe zuid, een route van ongeveer 115 km, loopt van Venabygdsfjellet naar Lillehammer. Een geweldige ski reis in het zuidelijke deel van de trolloipe. De eerste twee dagen verblijft u op het Spidsbergseter Resort Rondane, aan de rand van het nationale park Rondane. Daar kunt u eerst even wennen aan uw uitrusting en de sneeuw condities. Venabygsfellet biedt leuk skiën op en naast de geprepareerde tracks.

De tour loopt van open bergterrein in het noorden, via een ‘vriendelijker’ terrein, naar de Olympische stad Lillehammer in het zuiden. Met het prachtige landschap van Rondane op de achtergrond. De route kruist Oksendalen, loopt langs bergboerderijen op Øyerfjellet en verder naar Nordseter, Sjusjøen en Lillehammer.

Prijzen p.p. vanaf

€ 1.195,-

De prijs is inclusief:
– vervoer van/naar Oslo/Oslo airport
– verblijf in hotels op basis van 2 pers. kamer
– alle maaltijden, ontbijt-lunchpakket-diner, in de hotels
– kaarten en routebeschrijvingen
– bagagetransport tussen de hotels

Programma

Startdata 2022: op aanvraag

Toeslag: 1 pers. kamer: € 104,-

Dag 1. Aankomst in starthotel Spidsbergseter Resort Rondane. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2. Skiën in omgeving.

Dag 3. Venabygsfjellet – Øksendalen, een gemakkelijke tocht in open bosgebied en bergterrein (25 km). Overnachting in Friisvegen senter.

Dag 4. Øksendalen – Vetabu, een gemakkelijke tocht door open bosgebied (21 km). Overnachting in DNT-hut (met zelf-service maaltijden).

Dag 5. Vetabu – Pellestova, gevarieerde route, gedeeltelijke open terrein (36 km). Overnachting in Pellestova hotel Hafjell.

Dag 6. Pellestova – Nordseter/Sjusjøen – Lillehammer, gemakkelijke tocht in vlak en open terrein. Gespoorde loipes naar Lillehammer (25 km, via Sjusjoen + 5 km). Overnachting in Lillehammer Skysstasjonen Hotel (diner in Lillehammer op eigen kosten).

Dag 7. Vertrek na het ontbijt.

noorwegen winter Specialist

Altijd goedkoper
dan zelf boeken

Contact Info

info@scandicbooking.nl
+31(0)85 877 1962