Hotel

Myrkdalen Hotel

Verblijf in het luxe Myrkdalen hotel op basis van ontbijt en diner in een van de mooie kamers direct aan de piste. Met een verblijf in dit hotel ben je van alle gemakken voorzien. 

ligging

Myrkdalen hotel wordt omgeven door prachtige natuur en is perfect gelegen aan de piste: ski-in ski-out!

bootreis

Bootovertocht vanaf 140,- euro retour p.p. (o.b.v. 4 persoonshut + auto). Vanaf 255,- euro retour p.p. (o.b.v. 2 persoonshut + auto)

Offerteaanvraag

Myrkdalen Hotel

In het hotel is er een eigen skischool en een sportwinkel met skiverhuur aanwezig. Daarnaast biedt het hotel ook andere faciliteiten aan. Zo is er een 24-uursreceptie, een gezellige lobby/bar met een open haard, een parkeerplaats en gratis Wi-Fi aanwezig. Bovendien beschikt dit hotel over 3 restaurants waar je heerlijk kunt eten en drinken: het hoofdrestaurant Nuten met een mooi uitzicht op de skipistes, het fonduerestaurant met kaas- en vleesfondue én het Tunet restaurant met huisgemaakte pasta’s en pizza’s. Verder is er een conferentiezaal, een speelkamer en een beautycentrum (tegen betaling, op aanvraag) aanwezig. De AirportShuttle van Bergen airport naar Myrkdalen en andersom (tegen betaling).

noorwegen winter Specialist

Altijd goedkoper
dan zelf boeken

Contact Info

info@scandicbooking.nl
+31(0)85 877 1962