Terwijl sommige mensen de wintersport nog tegoed hebben of pas net terug zijn van hun ski- of langlaufvakantie in Noorwegen, begint bij anderen juist alweer het plannen van de wintersportvakantie van volgend jaar. In deze blog zullen we de voordelen uitleggen van het vroegboeken van uw skivakantie naar Noorwegen. 

Op tijd starten met boeken kan goedkopere prijzen opleveren voor zowel accommodaties, skipassen als vlieg- en/of boot tickets. 

Vroegboekkorting op uw accommodatie in Noorwegen

Of het nu voor de zomervakantie is of voor de skivakantie, het is een bekend feit: hoe eerder u begint met oriënteren hoe groter de kans dat u voordeliger uit bent, vooral als u van plan bent om tijdens het hoogseizoen op skivakantie naar Noorwegen te gaan. 

Een ander voordeel van het vroegboeken is dat de beste hutjes, huisjes en hotels nog niet volgeboekt zijn. De kans is aanwezig dat de toplocaties met de mooie uitzichten, de luxere accommodaties en de ski-in ski-out chalets wat later in het jaar niet meer beschikbaar zijn. Scandic Booking biedt scherpe prijzen én de mogelijkheid om accommodaties en/of vervoer vrijblijvend in optie te zetten tot minimaal 1 oktober 2019.  

 

Meer keus in accomodaties en datums

Hoe later u boekt, hoe minder kans u heeft een accommodatie te vinden precies voor de dagen die u gepland heeft. Als u vroeg boekt heeft u behalve een bredere keus accommodatie ook meer flexibiliteit om de juiste aankomst en vertrek-dag beschikbaar te vinden. Dit is met name interessant als u gebonden bent aan een vaste vakantie of als u bijvoorbeeld graag met kerst, nieuwjaar  of de krokusvakantie wilt reizen naar Noorwegen. Bent u flexibel en kunt u gaan wanneer u wilt, dan is dit iets minder relevant.

Voordelige vlieg en boot- tickets

Voor vliegreizen is het al bekend dat hoe eerder u boekt, hoe voordeliger uw tickets. U vergroot hiermee ook uw kans om tegen betaalbare tarieven op gunstige vertrek-en aankomsttijden te vliegen. Dit geldt echter ook voor de bootreizen naar Noorwegen, met name 5 persoonshutten zijn gewild en snel vol. Hoe eerder u boekt, hoe meer keus en goedkoper uw overtocht.

Of u nou een vroegboeker bent of juist houdt van last-minute boeken,  Scandic Booking heeft altijd scherpe prijzen voor de mooiste plekjes in Noorwegen!