Bootovertocht Noorwegen

– Meest favoriete reismethode –

Geniet aan boord van een Color Line Cruiseferry of een Stena Line ferry van een bijzonder en ontspannen begin van uw vakantie. U vertrekt met eigen auto richting Kiel in Noord Duitsland (slechts 5 uur rijden vanuit Utrecht) en vandaar vertrekt de ferry van Color Line om 14.00 uur naar Oslo. De ferry van Stena Line vertrekt om 18.45 uur naar Göteborg. U overnacht aan boord in een luxe hut met douche en toilet en komt de volgende ochtend lekker uitgerust aan.

Color Line


Aan boord vindt u enkele prima restaurants, bars, een tax-freeshop en winkeltjes. Elke avond wordt er een theatershow opgevoerd, ook leuk voor de kinderen. Liefhebbers kunnen een gokje wagen in het casino aan boord. Daarnaast hebben de beide cruise-ferries van de Color Line (Fantasy + Magic), varend tussen Kiel en Oslo, een groot zwemparadijs. Aan boord beschikt u over een luxe 3 of 4 sterren binnen- of buitenhut met eigen douche en toilet. U kunt bij ons ook reserveren voor het dinerbuffet aan boord en/of voor het ontbijtbuffet.

Vertrektijden
Heenreis (per eigen auto naar Kiel):
Kiel 14.00 uur – Oslo 10.00 uur (volgende dag)

Terugreis (per eigen auto naar Oslo):
Oslo 14.00 uur – Kiel 10.00 uur (volgende dag)

Prijzen overtocht
De tarieven voor de bootovertochten zijn continu aan verandering onderhevig (dynamische prijzen die fluctueren door vraag en aanbod). U kunt bij ons, in combinatie met boeking van een accommodatie, een scherpe prijs opvragen. U bent bij ons dan altijd goedkoper uit dan de overtocht zelf los in te boeken bij de bootmaatschappij.

Boot  Kiel – Oslo (Color Line)
voor 2 pers. + 2 p. hut + auto: vanaf  € 478,-  retour
voor 4 pers. + 4 p. hut + auto: vanaf  € 515,-  retour

Prijzen maaltijden
ontbijtbuffet: € 16,- (vw)   €  8,-  (kind 4 t/m 15 jr)
avondbuffet: € 36,- (vw)   € 18,- (kind 4 t/m 15 jr)

Offerte overtocht
Wij bieden concurrerende bootprijzen aan. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vraag offerte aan >

Stena Line


Aan boord vindt u enkele prima restaurants, bars en een winkel. U komt de volgende morgen heerlijk uitgerust in Zweden aan. Er is een ruime keus aan hutten, van een eenvoudige binnenhut tot een luxe Panaroma Jacuzzi suite. Alle hutten zijn voorzien van beddengoed en een badkamer met wastafel, douche, toilet, handdoeken, shampoo en zeep. U kunt bij ons ook reserveren voor het dinerbuffet aan boord en/of voor het ontbijtbuffet.

Vertrektijden
Heenreis (per eigen auto naar Kiel):
Kiel 18.45 uur – Göteborg 09.15 uur (volgende dag)

Terugreis (per eigen auto naar Göteborg):
Göteborg 18.45 uur – Kiel 09.15 uur (volgende dag)

Prijzen overtocht
De tarieven voor de bootovertochten zijn continu aan verandering onderhevig (dynamische prijzen die fluctueren door vraag en aanbod). U kunt bij ons, in combinatie met boeking van een accommodatie, een scherpe prijs opvragen. U bent bij ons dan altijd goedkoper uit dan de overtocht zelf los in te boeken bij de bootmaatschappij.

Boot  Kiel – Göteborg (Stena Line)
voor 2 pers. + 2 p. hut + auto: vanaf  € 380,-  retour

Prijzen maaltijden
ontbijtbuffet:  € 13,- (vw)    € 7,50 (kind 4 t/m 15 jr)
all-inclusive avondbuffet*:  € 36,- (vw)  € 18,-  (kind 4 t/m 15 jr)
*All inclusive buffet is incl. bier, wijn, softdrinks en koffie.

Offerte overtocht
Wij bieden concurrerende bootprijzen aan. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vraag offerte aan >

Vliegen naar Noorwegen

Vliegarrangement vanaf € 109,- euro p.p.* in de A-klasse


Per vliegtuig is het een comfortabele, snelle en relatief goedkope manier van reizen. Vanaf het vliegveld Gardermoen, noordelijk van Oslo, zijn er goede en snelle aansluitmogelijkheden per directe bus of trein naar uw bestemming. Al onze vluchten zijn met lijndiensten van SAS of KLM.

Bovenstaande prijs is op basis van een boeking op een vlucht in de A-klasse. Indien deze klasse voor de heen- en/of  terugreis niet meer beschikbaar is, kunt u in een hogere klasse worden ingeboekt. Hiervoor sturen wij u altijd eerst een offerte ter goedkeuring.

Het is het eenvoudigst en bijna altijd ook gunstiger om samen met uw arrangement meteen bij ons de vliegreis te bestellen. U heeft dan een compleet pakket van vervoer, transfer en accommodatie dat op elkaar is afgestemd. Qua prijs zal het zelf boeken niet veel uitmaken. Wel kunnen de voorwaarden sterk verschillen. Een ticket dat rechtstreeks via internet wordt geboekt, biedt geen enkele flexibiliteit: d.w.z. boeken, direct alles betalen, niet wijzigen, niet annuleren.

Wij hebben speciale afspraken met KLM en SAS:
Wij kunnen, als agent van KLM en SAS,  voor slechts 19,- euro toeslag op de ticketprijs die u zelf ook ziet op de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij, voor dezelfde vlucht, tickets leveren met andere, meer soepele voorwaarden. Dit houdt in dat u deze bij ons nog tot 6 weken vóór vertrek kunt wijzigen of zelfs annuleren.
Tevens hoeft u bij boeking bij ons niet het hele bedrag ineens te betalen, maar doet u eerst een aanbetaling.

U bent echter niet verplicht om ook uw vliegticket bij ons te boeken. U kunt dan echter later niet terugvallen op enige ‘nazorg’ van onze kant in geval van problemen van aansluiting, vertraging of vluchtwijziging. Zorg er bij zelf boeken altijd voor dat u eerst zeker bent van beschikbaarheid van de accommodatie en een passende transfer. Heeft u eenmaal zelf een internet-ticket gekocht, dan zit u daar echt aan vast en kunt u later niets meer wijzigen of annuleren, ook als later blijkt dat accommodatie of transfer toch niet mogelijk is of op andere datum of  tijd moet zijn.

Degene die zijn eigen vliegticket regelt, kan bij ons wel het aansluitend vervoer vanaf het vliegveld bestellen samen met het verblijf in Noorwegen. Wij boeken u in op eigen bussen of service-bussen naar bijna alle bestemmingen met goede aansluiting op de vluchten van beide vliegmaatschappijen. U kunt bij ons ook treintickets met plaatsreservering en een hotelbusje bestellen.

*Onze prijs is een retourvlucht gebaseerd op de goedkoopste vlucht in de A-klasse, inclusief alle taxen en toeslagen.
In deze goedkoopste klasse valt niet meer te wijzigen of te annuleren.

Transfer

Transfer


De luchthaven Gardermoen ligt 45 km ten noorden van de stad Oslo en heeft goede verbindingen met Lillehammer en de noordelijk gelegen wintersportplaatsen.

Het treinstation van Oslo-Airport bevindt zich onder de aankomsthal met een snelle shuttle-trein naar Oslo Centrum (Flytoget) en een directe verbinding in noordelijke richting naar Lillehammer, Ringebu, Vinstra en Otta.
Voor de richting Gol – Geilo is er een overstap op Oslo centraal.

De busterminal  ligt direct na de uitgang van het vliegveld. In de weekends rijden speciale skibussen naar veel bestemmingen met een goede aansluiting op vluchten van en naar Nederland. De buschauffeur heeft de naam en het vluchtnummer van alle passagiers. Ook kunt u via ons gebruik maken van lijnbussen of regio-servicebussen.
In bijna alle gevallen rijdt de bus rechtstreeks naar de vermelde bestemming, soms ook is het laatste deel van het vervoer met een hotelbusje of taxi. Ook dit vervoer is al in de transfer-toeslagprijs inbegrepen.

Transfer prijzen


Onderstaand de transferprijzen van Oslo airport naar de bestemming (en vice versa) per enkele reis. Alleen voor de bestemmingen Sjusjoen en Nordseter is de lokale bus vanaf Lillehammer naar de bestemming (en vice versa) op eigen gelegenheid (u krijgt van ons de lokale bustijden bij de reisbescheiden).

Beitostølen: € 57,- (bus)
Espedalen: € 83,- (trein + hoteltaxi)
Fefor: € 72,- (trein + hoteltaxi)
Gålå: € 68,- (trein + taxi)
Geilo: € 69,- (trein)
Hafjell: € 87,-/€ 60,-  (trein + taxi)
Hemsedal: € 48,- (bus)
Hindsaeter: € 73,- (trein + hoteltaxi)
Høvringen: € 45,- (bus), € 78,- euro (trein + hoteltaxi)
Kamben: € 61,- (bus + hoteltaxi), € 74,- (trein + hoteltaxi)
Lillehammer: € 33,- (trein)
Måsåplassen: € 61,- (trein + hoteltaxi)
Nordseter: € 33,- (trein)
Sjusjøen: € 33,- (trein)
Skeikampen: € 57,- (trein + hoteltaxi)
Trysil: € 39,-  (bus)
Venabygd: € 53,- (bus), € 68,- (trein + hoteltaxi)

**Kinderen krijgen vaak korting op de reis. Specificatie bij offerte-aanvraag of boeking.