OVER ONS

In 1979 zijn wij onder de naam Keta Tours begonnen met het organiseren van vakanties naar Noorwegen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grotere reisaanbieders van reizen naar Noorwegen. Op 1 juli 2013 is Keta Tours opgegaan in Scandic Booking. Onze service, kennis en vertrouwen blijven zoals het altijd is geweest, goed en gedegen. Wij doen ons best om onze kleinschalige aanpak van het eerste uur voort te zetten door direct en persoonlijk contact en individuele informatie.

Door onze lange ervaring in Noorwegen, kennen wij de meeste aanbieders persoonlijk. Ook zijn wij, op elke plek die wij aanbieden, zelf geweest dus schroom niet ons te bellen voor advies op maat. Wij bieden naast alle bekende gebieden ook heel eigen, speciale en minder bekende bestemmingen voor de ‘echte liefhebber’.

Scandic Booking,
altijd voordeliger dan
rechtstreeks boeken

Waarom met ons uw wintersportvakantie naar Noorwegen boeken?

Als agent van de verhuurder ontvangen wij commissie. U bent bij ons daarom juist voordeliger uit dan rechtstreeks boeken. Bovendien kunt u in combinatie met uw boeking bij ons ook extra voordelig uw bootovertocht inboeken of een vlucht met aansluitend transfer, geheel op maat. Ook dát is onze specialiteit. Gemakkelijke betalingsregeling (geen verplichte creditcard afboeking), soepele voorwaarden, onafhankelijke informatie en veilig en verzekerd door SGR garantiefonds.
Kortom: een prettig en goed verzorgd totaalpakket met garantie!

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Scandic Booking (KvK 57827419) is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
Voor de volledige garantieregeling verwijzen wij u naar de website van de SGR.

Ga naar  de website van SGR >

 

CONTACT

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Hoe kunnen we u helpen?

Stel gerust een vraag of laat een reactie achter.


+31(0)85 877 1962

ma – vr   van 09:00 tot 21:00
         za   van 10:00 tot 17:00

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Hoe kunnen we u helpen?

Stel gerust een vraag of laat een reactie achter.


+31(0)85 877 1962

ma – vr van 09:00 tot 21:00
za van 10:00 tot 17:00