Mountainbiken in Noorwegen


Mountainbiken in Noorwegen; een bijzondere ervaring die u niet snel  zult vergeten. De landschappen, ongerepte natuur, mooie bergpassen, kustlandschappen en de velen wegen met bijna geen verkeer maken het een paradijs voor de mountainbike liefhebbers.

U hoeft geen ervaren mountainbiker te zijn om een van onze mountainbike programma’s te kunnen volgen. We bieden programma’s voor verschillende niveaus aan zodat u er zeker van bent om optimaal te kunnen geniet op het tempo dat u fijn vindt. 

 

 

Facts

Hoogte: 625-1450 m
Pistes: 46 km, 49 pistes, waarvan 9 verlicht.
Groen: 22 Blauw: 12 Rood: 10 Zwart: 5
Liften: 6 stoeltjes, 14 sleep
Loipes: 120 km, waarvan 12 km verlicht
Funparks: 5
Voorzieningen: winkels, supermarkten, eetgelegenheden, bars/pubs, après-ski
Activiteiten: o.a. bowling, huskysafaries, paardensledetochten, ijsklimmen

Fiets tours in Noorwegen


 

 

 

 

 

Onze Fiets Programma’s

Fietsen door de geweldige Lofoten eilanden

Ideaal gelegen, modern hotel met restaurants, bar, skishop en winkel. Het is direct naast het alpinecentrum gelegen, op loopafstand van liften, skipistes, winkels, restaurants en après ski. De hotelkamers (2 pers) zijn zeer comfortabel en van hoge standaard, in een warme, moderne stijl gebouwd…

Rijd onder de middernachtzon – Senja

Gezellig appartement met sauna (68 m2, 7 personen), wat hoger op de berg gelegen vlakbij Skarsnuten hotel en bijna aan de piste. Woonkamer met comfortabele inrichting en bio haardkachel. 3 slaapkamer (2p bed, 3p familiestapelbed, 1 stapelbed). 2 badkamers waarvan een met ligbad.