Måsåplassen: speciaal programma voor de beginnende langlaufer (week 8 of week 9)

Beschrijving


Nog nooit gelanglauft maar wel interesse? Het rustige en gemoedelijke Måsåplassen is een leuke plek om kennis te maken met deze nummer 1 sport van de Noren.

Måsåplassen is gelegen op 900 m hoogte in Ringebufjell, een schitterend natuurgebied, dat zich uitstrekt van Ringebu, 50 km noordelijk van Lillehammer, tot aan de uitlopers van de bergen van de Rondane. U verblijft in een Noorse hytte (huisje) of in een van de paar hotelkamers die Måsåplassen rijk is. Voor ontbijt, een lunchpakket en diner wordt gezorgd de gehele week.

Programma:
U vertrekt op za 16/2 of zo 17/2 vanaf Schiphol met de ochtendvlucht om 10.05 uur naar Oslo. Hier neemt u de trein naar Ringebu, vanwaar de hoteltaxi u ophaalt. Een welkomstdrankje en een warme maaltijd staan op u te wachten bij aankomst.

De volgende dag past u het langlaufmateriaal en krijgt u uw eerste langlauf les! Indien gewenst is het altijd mogelijk meerdere lessen bij te boeken. De komende dagen kunt u gebruik maken van alle mooie loipes in de omgeving. En stel dat u het langlaufen snel onder de knie krijgt: vraag dan of Måsåplassen (tegen vergoeding) u naar Venabygd brengt om vanaf daar een deel van de Trolloipe te skiën, terug naar Måsåplassen.
Daarnaast kunt u kiezen tussen 2 aanvullende activiteiten: een Elandsafari met de sneeuwscooter, of een avond in de sauna van Måsåplassen. De sauna wordt speciaal voor u geprepareerd. Indien u daarvoor kiest heeft u zelfs de mogelijkheid het diner van die avond te laten serveren in de sfeervolle omgeving van de sauna.

Na een prachtige en sportieve week wordt u een week later, na het ontbijt, weer teruggebracht naar treinstation Ringebu. Na een laatste blik op de mooie sneeuwlandschappen onderweg in de trein, vliegt u vanaf Oslo airport om 17.00 uur weer terug met KLM naar Amsterdam.

Bijzonderheden

 Programma beschikbaar voor week 8 of 9
 Geschikt voor beginnende langlaufer
 Programma is inclusief reis, verblijf en maaltijden
 U verblijft in een Noors huisje

Vervoer

Heenreis


U vertrekt op za 16/2 of zo 17/2 vanaf Schiphol met de ochtendvlucht om 10.05 uur naar Oslo. Hier neemt u de trein naar Ringebu, vanwaar de hoteltaxi u ophaalt.

Terugreis


U vliegt  vanaf Oslo airport om 17.00 uur weer terug met KLM naar Amsterdam.

Prijzen


Weekverblijf week 8* of 9**:   1.155,- euro p.p.

*   week 8: za 16/2 – za 23/2 of zo 17/2 – zo 24/2
** week 9: za 23/2 – za 2/3 of zo 24/2 – zo 3/3)

Wilt u graag weten of dit pakket beschikbaar is voor een bepaalde periode?

OFFERTE

Advies nodig?

info@scandicbooking.nl
+31(0)85 877 1962

ma – vr:  van 09:00 tot 21:00
za:  van 10:00 tot 17:00