Pakketreis “Explore the North”

Programma


Een speciaal winterprogramma om kennis te maken met de Noorse winter en de prachtige natuur! Breng een week door in het gemoedelijke Hindseter hotel, gelegen in het bosrijke Sjoadal: een favoriete leefomgeving van de eland.
Onder begeleiding leer je langlaufen -de nummer 1 sport van de Noren- en ook op sneeuwschoenen wordt de adembenemende omgeving verkend.
Kom in deze week heerlijk tot rust, lees een boek bij de haard of ga lekker relaxen in de heerlijke wellness die het hotel rijk is.

Zaterdag: U vliegt met KLM in de ochtend met de 10.05 uur vlucht naar Oslo airpoort, waarna u een prachtige treinreis. U door de hoteltaxi opgehaald van het treinstation in Otta

Zondag: Huur van langlaufuitrusting en 1 tot 2 uur introductie van de techniek, de rest van de dag kunt u op eigen niveau de loipes rondom Hindseter hotel verkennen. ’s Avonds wordt de rest van het weekprogramma doorgesproken bij het haardvuur.

Maandag: Sneeuwschoenentocht met gids, op zoek naar de eland!

Dinsdag: Op eigen gelegenheid op pad met ofwel ski’s ofwel sneeuwschoenen. Ga na het eten mee met de avondwandeling om de prachtige sterrenhemel te bewonderen vanuit deze afgelegen plek. Misschien ziet u zelfs het Noorderlicht!

Woensdag: Ice canyoning tocht onder begeleiding van een gids. Ontdek de prachtige kleurpaletten in ijsgrotten: een gemakkelijke dagtrip langs bevroren rivieren en watervallen.

Donderdag: Sneeuwschoenwandelen: beklim zelf een van toppen in de omgeving of volg het gemarkeerde pad. Sleetje rijden voor volwassenen is s ’avonds een must!

Vrijdag: Langlauf helemaal naar Lemonsjøen (20km). Vandaaruit wordt u weer teruggebracht naar Hindseter hotel.

Zaterdag: Na het heerlijke ontbijt wordt u weer uitgerust en voldaan teruggebracht naar Otta station voor uw terugreis met trein naar Oslo airport. Daar vertrekt uw KLM vlucht om 17.00 uur weer terug naar Schiphol.

Beschrijving

  Maak kennis met de Noorse winter en de prachtige natuur
 Prijs is inclusief reis, verblijf, maaltijden en programma
Breng een week door in het gemoedelijke Hindseter hotel

Vervoer

Heenreis


U vliegt met KLM in de ochtend met de 10.05 uur vlucht naar Oslo airpoort, waarna u een prachtige treinreis. U door de hoteltaxi opgehaald van het treinstation in Otta

Terugreis


Na het ontbijt wordt u teruggebracht naar Otta station voor uw terugreis met trein naar Oslo airport. Daar vertrekt uw KLM vlucht om 17.00 uur weer terug naar Schiphol.

Prijzen


Prijzen zijn o.b.v. 2 pers. kamer met vlucht + transfer en verblijf + maaltijden + Explore the North programma. Kinderen krijgen extra korting op reis en verblijf!

za 16/2 – za 23/2
Prijs: 1.175,- euro p.p.

za 23/2 – za 2/3
Prijs: 1.175,- euro p.p.

Wilt u graag weten of “Explore the North” beschikbaar is voor een bepaalde periode en evt. inclusief de reis?

OFFERTE

Advies nodig?

info@scandicbooking.nl
+31(0)85 877 1962

ma – vr:  van 09:00 tot 21:00
za:  van 10:00 tot 17:00